Search inside yourself

1

De mindfulnesscursus Search Inside Yourself van Chade-Meng Tan draagt bij aan succes en geluk. Het programma verhoogt je emotionele intelligentie en verbetert de productiviteit. Meng toont hoe je beter kunt omgaan met deadlines en stress, en aandacht aan anderen en jezelf kunt geven. Een praktisch boek voor thuis en voor op je werk.
Meng ontwikkelde zijn cursus voor zijn collega's bij Google. Medewerkers mogen twintig procent van hun tijd besteden aan projecten buiten hun functie, om creativiteit en innovatie te stimuleren. Ontdek nu zelf hoe je succes en geluk kunt bereiken.
Als één van de eerste werknemers van Google groeide hij uit tot 'Jolly Good Fellow', de hoogst haalbare functie. Hij is met zijn team genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede 2015. Meng inspireerde onder anderen Barack Obama, Lady Gaga, de Dalai Lama en Hillary Clinton.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
21 april 2015
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021559810 , 9789021559957
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Scholing in boekvorm

door: Marjan van Druenen 1 like
Doorzoek jezelf, een medewerkers training programma wat sinds 2007 bij Google wordt gegeven. Inmiddels hebben honderden mensen de training doorlopen en afgerond. “ Velen spreken van een grensverleggende ervaring, die hun leven heeft veranderd”. Wie is er nou niet geïnteresseerd in zo’n...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic