Seizoenen

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Kijk eens omhoog...
Seizoenen

Elk jaar heeft 4 seizoenen: lente, zomer, herfst en winter. Waarom hebben we seizoenen? En wat gebeurt er in elk seizoen? Je komt het te weten in Kijk eens omhoog... seizoenen.

Kijk eens omhoog... seizoenen is een deel in de leesserie Corona AV+. De corona AV+-boeken zijn bedoeld voor kinderen van 4 tot 7 jaar, dus voor kinderen die nog niet kunnen lezen én voor beginnende lezers.

Elk boekje bevat een korte hoofdtekst in een grote letter (geschikt voor zelf lezen) en een langere tekst in een kleinere letter (geschikt voor voorlezen of samen lezen). Achterin staat een overzicht van kernwoorden per pagina. De Corona AV+-leesserie is speciaal ontwikkeld om de woordenschat van jonge kinderen te vergroten. Dat is een belangrijke voorwaarde voor een beter leesbegrip later.

Bij de Corona AV+-boeken hoort een website met interessante extra's (ook voor het digibord): luistertekst, filmpjes, puzzeltjes, weblinks, quizjes en een divoorstelling. Een leuke manier voor kinderen om de wereld te ontdekken!
Genre
Junior
Serie
Kijk eens omhoog...
Aantal pagina’s
24
Uitgeverij
Ars Scribendi
ISBN
9789461750846
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie