Selamat Makan

Selamat Makan

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
“Een unieke schat, een nationale schat. Heel gauw kopen!” – De Telegraaf

“Aanmonsteren geblazen voor operatie blauwe hap.” – Het Parool

“De nieuwe Indonesische bijbel!” – Defensiekrant

“Heel fijn ! “ – NRC Handelsblad

Selamat Makan is een unieke verzameling van ruim 800 kenmerkende en zeer smaakvolle ‘blauwe hap’ recepten. Auteur Wouter Rademakers diende decennia lang bij de Koninklijke Marine en heeft met zijn grote voorliefde voor de Indonesische keuken dit geweldige receptenboek samengesteld. Selamat Makan is het resultaat van 35 jaar verzamelen, uitproberen en combineren!

Haar oorsprong vindend bij de terugkerende militairen, waaronder vele ‘blauwe jongens’ en Indonesische personeelsleden van de Koninklijke Marine, na de soevereiniteitsoverdracht in Indonesië. Dit is in stand gehouden door de inmiddels wekelijkse ‘blauwe hap’ op woensdag bij de Koninklijke Marine, waar de lekkerste Indonesische gerechten op tafel verschijnen.

Selamat Makan is een schitterend en compleet basisboek inclusief ingrediëntenlijsten, tips en een volledige woorden- en uitdrukkingenlijst, inclusief register. Onmisbaar voor iedere liefhebber van de Indonesische Keuken

Wouter Rademakers ( 1944) diende decennia lang bij de Koninklijke Marine. Hij heeft een grote voorliefde voor de Indonesische Keuken en Selamat Makan is het resultaat van 35 jaar verzamelen en proberen!
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
13 juni 2019
ISBN
9789493160118
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 27,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie