Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme

, ,

0

In dit prestigieuze kookboek leggen d? drie topchefs van het moment (Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme) haarfijn uit hoe je hun favoriete gerechten klaarmaakt.
Stap voor stap, rechttoe rechtaan en verrassend helder onthullen de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse gastronomie hun keukengeheimen.?
Zo wordt sterrenkeuken een haalbare kaart.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
175
Laatste editie
14 oktober 2011
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089311566 , 9789089312204

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 34,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 34,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic