Serum

7

In de bloedstollende thriller Serum, het derde deel in de trilogie Vluchtspel, wordt Nicole opnieuw geconfronteerd met de nachtmerrie van de Broederschap. Na het overleven van het tweede Vluchtspel staat veiligheid centraal in haar leven, maar Nicole ontdekt op een keiharde manier dat die niet bestaat. Een nieuwe vijand wil haar inzetten als ultieme prooi waardoor de hel die Vluchtspel heet zich opnieuw voor haar opent.

Terwijl Nicole gemanipuleerd wordt tot het meedoen aan een ultieme mensenjacht, wordt ze gedwongen om keihard terug te vechten. Mensen waarvan ze dacht dat ze betrouwbaar waren, lijken zich tegen haar te keren en opnieuw moet ze alleen de strijd met de dood aangaan.

Lineke Breukel emigreerde in 2012 van het drukke westen van Nederland naar Zweden, waar zij sindsdien midden in de natuur leeft. Over deze stap schreef zij al eerder een boek.

Verschenen in
Serie
Vluchtspel (3)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
306
Laatste editie
03 september 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Village
ISBN
9789461851062 , 9789461851314

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95 Bestel het ebook bij Libris voor 9,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

    Edwin Lommers Hebban Recensent

Meer dan verdienstelijke thriller

door Edwin Lommers op 23-04-2016

Nicole heeft drie vluchtspelen overleefd en leidt een teruggetrokken bestaan. Ze waant zich steeds meer veilig, maar dan wordt ze opnieuw geconfronteerd met het Broederschap van de Uil, dat jachten organiseert met mensen als prooi. Er wordt opnieuw op haar gejaagd nadat ze weggevlucht is van haar geliefde Kurt. Er is haar namelijk wijsgemaakt dat Kurt de moordenaar is van haar ouders, terwijl zij...


Lezersrecensies (1)

Gevaarlijk Serum!

door: Carla Kooijman 1 reactie 1 like
Thriller trilogie 'Vluchtspel waarin Nicole wordt ingezet als ''wild" voor haar jagers. In dit laatste deel 'Serum' is Nicole gevlucht voor haar geliefde Kurt naar Zweden. Ze woont daar met Xander en door schade en schande wijs geworden traint ze daar allerlei behendigheden omdat ze het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic