Shakura

0

Madison, Indiana: een schilderachtig stadje in de Amerikaanse Mid-West en de nieuwe woonplaats van de Vlaamse jongen Lonnie. Zijn ouders zijn voor onbepaalde tijd verhuisd naar de verenigde Staten, waar zijn vader een nieuwe fabriek moet helpen opstarten. De sportieve Lonnie is al gauw erg populair en voelt zich ‘in de roestige binnenzak van de States’ als een vis in het water. Uit liefde voor zijn bloedmooie (1/4 Pawnee-)vriendinnetje Marsha, trekt hij zich het lot aan van de verlegen outcast Mike. Die geraakt langzaam maar zeker in de klauwen van de gevaarlijke Roy, een jonge misdadiger die zich vereenzelvigt met zijn rijgszuchtige Irokese voorouders. Als Lonnie tegen zijn zin betrokken geraakt bij de duistere zaakjes van Roy, gaan de poppen aan het dansen …
Een meeslepend avonturenverhaal dat zich afspeelt in het moderne wilde westen, onder de machtige stralen van Shakura*, de mythische zonnegod van de Pawnee- indianen.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
31 oktober 2003
Uitgeverij
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
ISBN
9789044801538
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic