Shane Osborns kleine hapjes en voorgerechten

0

De moderne kok gaat de laatste jaren veel flexibeler met de indeling van maaltijden om. In restaurants kiezen de gasten vaak voor een aantal voorgerechten in plaats van een voor- en hoofdgerecht, en een maaltijd thuis kan heel gemakkelijk uit een aantal kleine hapjes en gerechten bestaan.
In Kleine hapjes en voorgerechten vindt de lezer gerechten die een weerspiegeling zijn van deze hedendaagse benadering. De recepten in dit schitterende boek prikkelen de smaakpapillen en zijn beslist niet ingewikkeld - dus eenvoudig door iedereen te maken. Bovendien zijn de recepten eenvoudig aan te passen: door de hoeveelheden te veranderen kunnen de gerechten omgetoverd worden in een uitgebreid hoofdgerecht of juist een kleinere borrelhap. De recepten zijn gerangschikt naar verschillende gelegenheden. Voor een feestje, de dagelijkse maaltijd, etentjes met vrienden en familie of voor grotere groepen: dit schitterende boek biedt veelzijdige recepten voor elke gelegenheid.

De Australische kok Shane Osborn van het Londense restaurant Pied à Terre is een van de meest vernieuwende en hooggewaardeerde chef-koks die met een Michelin-ster is onderscheiden.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
22 februari 2005
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059561113

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic