Sinds je weg bent

8

Holly Jefferson heeft heus wel door dat iedereen om haar heen opgelucht ademhaalt als ze eens glimlacht, en dat begrijpt ze ook wel. Het is nu twee jaar geleden sinds het lot haar een keiharde dreun toediende. Voor de buitenwereld lijkt het alsof ze de draad heeft opgepakt - ze werkt weer in haar taartenwinkel, bezoekt vrienden... maar zij zelf weet dat ze er nog lang niet is.

Dan ontmoet ze Ciaran Argyll. Hij is knap, leidt een leven vol privileges en staat naar haar gevoel kilometers van haar af. Gaandeweg blijkt echter dat hij helemaal niet zo oppervlakkig is, dat hij eigenlijk heel leuk is - en dat hij haar wel ziet zitten! Maar ze durft de stap naar meer niet te zetten.

Is ze nou gewoon verstandig... of laat ze een nieuwe kans op vriendschap en misschien zelfs liefde door haar vingers glippen?
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
21 april 2015
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789034754592 , 9789402508710
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Sinds je weg bent

door: Zwartraafje 1 like
Wauw! Ik vind het zo leuk wanneer een boek geheel onverwachts alle verwachtingen overtreft. Toen ik dit boek in handen kreeg deed de vrolijke cover me een uiterst luchtig en vrij oppervlakkig verhaal verwachten. Het is echter net het tegenovergestelde … onder die speelse cover gaat een heel mooi...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic