Sint pakt uit

, , ,

1

Stel je voor… Een Piet die niet kan rijmen, een bakker die niet meer weet hoe hij pepernoten moet bakken, een pakjesboot die sputtert, Amerigo die werk weigert, daar moet je toch niet aan denken?!

Maar gelukkig is er een Manusje-Van-Alles-Piet, weet bakker Snor nog net op tijd pakjesavond te redden en weerhoudt een bril Sinterklaas ervan dat hij de achterkant van Amerigo knuffelt! Door dit boek weet je dat de Bang-In-Het-Donker-Piet niet bang hoeft te zijn omdat Glow-In-The-Dark-Piet meestal in de buurt is. Ook is het fijn om te weten dat Tom weer naar school durft en dat het altijd zin heeft om Sinterklaas een brief te schrijven!

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
08 oktober 2015
Uitgeverij
Mira Loves Books
ISBN
9789082288278

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Sint pakt uit!

door: Ikvindlezenleuk (Mathilde) 1 like
Ieder jaar op 5 december worden mensen in vele delen van de wereld bezocht door een bijzondere man. Ineens zie je hem overal: hij verschijnt in reclames op tv, loopt in het winkelcentrum en komt op school. Hij draagt een rode mantel, heeft een lange witte baard, lange witte haren en een mijter op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic