Sjeumig

21

Artikelen 1 Spots 1
Sjeumig is het debuut van Pepijn Lanen, beter bekend als rapper Faberyayo van o.a. De Jeugd van Tegenwoordig (JVT) en LeLe. In deze verhalenbundel geeft Pepijn Lanen ons een kijkje in het bizarre brein van een originele geest. Van sprookjesachtig tot realistisch hedendaags zet hij met een geheel eigen stem en rijke fantasie een bijzondere wereld neer. De verhalen in Sjeumig zijn ge?llustreerd met achttien prachtige tekeningen van veel geprezen grafisch ontwerper en illustrator Piet Parra.

Taalvernieuwer Pepijn Lanen combineert Nederhop en straattaal met een meer klassieke verteltraditie. Sjeumig spreekt hierdoor lezers aan die houden van Kees van Kooten, Remco Campert, Herman Brusselmans, Herman Koch en Nico Dijkshoorn. Maar zal ook een feest der herkenning zijn voor hedendaagse muziekliefhebbers en de fans van Faberyayo en De Jeugd van Tegenwoordig. Faberyayo's soloalbum Coco verscheen eind 2012. Het nieuwe album van JVT, Ja, nat??rlijk, kwam met stip binnen in de hitlijsten.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
26 november 2013
Uitgeverij
Anthos
ISBN
9789041424563 , 9789041426154 , 9789026328763 , 9789041425126 , ...


Artikelen over Sjeumig

  Meer artikelen


Door lezers

Prowisorio Leest / Wist je dat... (11)
03 augustus 2016 24 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersBestel dit luisterboek voor  €9,99 bij

bestellen

Lezersrecensies (2)

Sjeumig

door: Kees-Jan van Engelenburg 1 like
Een aantal korte verhalen van een creatieve geest en een goochelaar met woorden. Eerlijk bekennen dat ik er even in moest komen en niet alles kan waarderen. Op basis van enkele briljantjes toch waardeer met vier sterren. In de nutteloze consumptie gerichte maatschappij zijn deze absurde en...

Recensie Sjeumig

door: Ellen IJzerman (prowisorio) 1 like
Nadat ik bij het radioprogramma Kunststof Pepijn Lanen een uur lang had aangehoord over o.a. zijn verhalenbundel Sjeumig, nam ik mij voor om de bundel aan te schaffen en te lezen. Mijn interesse was gewekt door wat hij daar vertelde en door de stukjes die hij voorlas. De verhalen beschrijven...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic