Slank in elk seizoen

0

Drie kilo afvallen vóór de vakantie of vóór de feestdagen? Of de aangekomen kilootjes na de vakantie of de feestdagen weer kwijtraken? Elk seizoen barst van de bondgenoten om u daarbij te helpen. Asperges, nieuwe tomaten, jonge bloemkool en broccoli, sappige aardbeien en frambozen in de lente. Heerlijk fruit en zalige salades in de zomer. Witlof, andijvie, paddenstoelen en pompoenen of de nieuwe peren- en appeloogst in de herfst. Ook de winter helpt een handje mee: met knolselderij, veldsla, spruitjes of de vele koolsoorten kunnen heerlijke soepen, salades en stoofpotjes bereid worden. 
Slank in elk seizoen biedt u per seizoen een 2-wekenplan aan met 3 maaltijden en 3 tussendoortjes per dag, waarbij u lekker en gezond eet en toch afvalt. Dit is geen crashdieet waarbij u 2 weken honger lijdt, maar wel een gedetailleerd en zeer evenwichtig voedingsplan. Gezond vermageren is namelijk niet alleen calorieën tellen. Onze voeding moet ook een evenwichtige mix van essentiële voedingsstoffen aanbrengen, zo niet worden we futloos. De recepten in Slank in elk seizoen zijn uitgewerkt door het kwaliteitslabel voor groenten en fruit Flandria, in samenwerking met het voedingsinformatiecentrum NICE, en bevatten een rijke variatie aan groenten en fruit, volkorenproducten, zuivel, vlees en vis. Bij elk recept worden de caloriewaarde en de dekkingsgraad van de dagelijkse behoefte aan groenten en fruit vermeld. Naast productinformatie, bewaartips en ongewone weetjes krijgt u op woensdag een tip over hoe de kinderen kunnen meehelpen, en in het weekend krijgt u tips over wat u kunt doen als vrienden komen eten. Wanneer u dit plan volgt, hoeft u niet apart te koken. Het volstaat dat uw huisgenoten een extra boterham eten of een extra portie aardappelen, rijst of pasta opscheppen, zodat het hele gezin samen een lekkere en gezonde maaltijd kan eten.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
215
Laatste editie
17 april 2008
Uitgeverij
WPG Uitgevers Belgie NV
ISBN
9789002223549

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic