Sleutelwoorden bij de Crowley-Tarot

0

Hajo Banzhaf en Brigitte Theler
Sleutelwoorden bij de Crowley Tarot
De geheimzinnige en raadselachtige tarot van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris
Prijs: 13,90
Pagina's: 240
Bindwijze: Paperback
ISBN: 978 90 6378 415 7
In dit boek wordt de geheimzinnige en raadselachtige tarot van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris kort en krachtig uiteengezet. Hajo Banzhaf, die ook het uitvoerige handboek Werken met de Crowley Tarot schreef, verklaart in dit boek samen met Brigitte Theler op treffende wijze de veelzijdige symboliek van dit beroemde en veelgebruikte tarotspel. Aan de hand van een logisch opgebouwd systeem geven de auteurs korte en duidelijke antwoorden op vragen met betrekking tot beroep, bewustzijn, partnerschap, wanneer de kaarten een waarschuwing aangeven of wanneer ze juist wijzen op een te ondernemen handeling.
Bovendien wordt van alle kaarten een 'dagorakel' gegeven en worden de kaarten van de Grote Arcana als 'jaarorakel' beschreven. Door deze unieke aanpak wordt de Crowley tarot niet alleen toegankelijker dan ooit, maar wordt tevens een extra dimensie gegeven aan 'werken met de tarot' in het algemeen.
Een goed gestructureerd beginnersboek dat ook voor diegenen die zich al jaren met de Crowley tarot bezighouden een belangrijk naslagwerk zal blijken te zijn.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
237
Laatste editie
14 oktober 1999
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063784157
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic