Slick het verhaal van een consultant

0

Slick, het verhaal van een consultant, geeft een kijkje achter de schermen van de bestuurlijke wereld van de Nederlandse Antillen. Slick neemt de lezer mee in zijn turbobestaan, waarin hij elke dag ministers, ambtenaren en directeuren van advies voorziet. Het boek is uitermate kritisch over de heersende macht en doet boekjes open, die gewoonlijk voor de buitenwereld gesloten blijven. De lezer leert de eilanden op bijzondere, maar wel beklemmende wijze kennen. De politieke wereld wordt krachtig en ongegeneerd neergezet.
Het is keihard werken in een wereld waar je invloed je steeds als zand tussen de vingers doorglipt. Slick is vaak doodmoe vanwege de hoge druk en de lage resultaten. Maar hij houdt zich staande en komt er uiteindelijk achter, geholpen door zijn vrouw en kinderen, wat echt belangrijk voor hem is. Zo wordt het eind van het millennium voor hem een keerpunt.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
164
Laatste editie
06 mei 2006
Uitgeverij
Mijn Eigen boek
ISBN
9789059740112

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic