Smakelijk!

1

Al op jonge leeftijd hield Ronald Giphart van lekker eten - zijn moeder was een echte gourmande die elke maaltijd met liefde klaarmaakte. Nu bestiert hij samen met zijn vrouw een huishouden waar de dis misschien wel het meest besproken thema is. Van dat culinaire leven doet de schrijver in Prakken en stampen met veel plezier verslag. Hoe bereid je kokkels? Hoe maak je zelf boter? Wat is het geheim van de perfecte frikandel? Giphart vertelt niet alleen met smaak over het koken zelf, hij verhaalt ook over zijn culinaire ontdekkingsreizen, haalt zijn favoriete kookboeken tevoorschijn en schotelt ons kostelijke verhalen voor over wat er op tafel komt. Prakken en stampen is voor zowel de beginnende als voor de geoefende kok een genot om te lezen.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
336
Laatste editie
05 september 2018
Uitgeverij
Thomas Rap
ISBN
9789400405554
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Eet smakelijk

door: Yvonne 1 like
Ronald Giphart (1965) komt uit een geslacht van lucullussen (lekkerbekken) zoals hij zelf zegt. Zijn moeder was een klassieke keukenprinses, zij maakte het liefst alles zelf klaar, geen pakjes en zakjes. Tijdens het schrijven van de roman Troost over een chefkok ging Ronald zich verdiepen in het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic