Leven zonder Smartphonestress

7

Artikelen 1

De smartphone heeft een dramatisch effect op ons persoonlijk leven. Onze productiviteit daalt: het is een gevaarlijke verslaving die ons welbevinden ondermijnt.

Alexander Markowetz deed grondig wetenschappelijk onderzoek en ontdekte hoe de smartphone ons onderbewuste aanspreekt, de chemie in ons lichaam beïnvloedt en ons handelen zo steeds weer onderbreekt. Het achterliggende mechanisme wordt messcherp uitgelegd.

Markowetz maakt ons niet alleen bewust van de gevolgen van onze digitale verslaving, maar laat vooral ook zien hoe we het anders kunnen doen en hoe we daar beter van worden.

Leven zonder Smartphonestress gaat over de maatschappelijk uiterst relevante thema's zoals technologie, een gezonde lifestyle en persoonlijke productiviteit.

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
20 mei 2016
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401605243 , 9789401605250


Artikelen over Leven zonder Smartphonestress

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

Stressen om smartphonestress

door Cecile Bol op 07-06-2016

In een recordtempo is de smartphone alomtegenwoordig geworden. En wie er een heeft, vindt het vaak lastig om hem er niet constant bij te pakken. Volgens onderzoeker Alexander Markowetz van de universiteit van Bonn pakken we onze smartphone er gemiddeld 53 keer per dag bij. Dat zorgt voor een hele trits aan psychische ellende. Hoe je daar vervolgens weer vanaf komt, wordt in Leven zonder...


Lezersrecensies (2)

Meer verwacht

door: F.Doğaner 1 like
Mooi boek, De schrijver beschrijft heel duidelijk en in detail hoe het komt dat wij verslaafd worden aan onze smartphone, wat mij veel bewuster heeft gemaakt. Maar de tips voor hoe je vaker van je telefoon af kan blijven zodat je meer rust kan ervaren zijn zwak, hij begint meteen over yoga maar ik...

Doe die telefoon weg!

door: Janneke Slabbekoorn 1 like
Net als alle andere pubers zitten mijn kinderen van 15 en 17 jaar aan hun telefoon vastgeplakt. Ook volwassenen kijken voortdurend naar hun smartphone. Heel irritant, en gezond kan het toch ook niet zijn! Tenminste, dat lijkt mij. Toen ik dus het boek Leven zonder smartphonestress zag liggen, pakte...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic