Snel en lekker koken

0

In Koken in 1000 seconden staat de snelle keuken met snelle gerechten centraal. Alle gerechten hebben dit gemeen: ze zijn gangbaar, toegankelijk en lekker! Met de 24 voor-, hoofd- en nagerechten (elk voor 4 personen) worden tevens een aantal menu-suggesties gedaan. Al deze menu's zijn te maken in 1000 seconden. Een belangrijk deel van het boek is gereserveerd voor de productinformatie.
Koken in 1000 seconden is een vlot, eigentijds boek waarin meesterkok Ad Janssen weer vele tips, handige adviezen en vele smakelijke, verantwoorde recepten geeft.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
143
Laatste editie
01 januari 2004
Uitgeverij
Tirion Culinair
ISBN
9789043906692
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic