Snel Slim

1

SNEL SLIM, de succesvolle afvalmethode van cardioloog Dr. Leonard Hofstra, is een boek dat veel verder gaat dan gezond eten en afslanken, het introduceert een volledig nieuwe kijk op gezond leven.
Mensen helpen en levens redden is altijd het doel van Leonard Hofstra geweest. Lang dacht hij dat een groot deel van de hart- en vaatziekten wordt veroorzaakt door genetische aanleg. Tot in 2004 uit weten-schappelijk onderzoek bleek dat deze ziektes juist vaak verband houden met een ongezonde levensstijl. Hofstra begon zich te realiseren dat hij de oplossing voor hart- en vaatziekten ergens anders moest gaan zoeken dan hij de afgelopen jaren had gedaan. Dit besef was de basis voor zijn Succesvolle Lifestyle Interventie Methode (SLIM). Niet de zoveelste afvalmethode, maar een gezonde en bewuste lifestyle gericht op voeding, voldoende rust, minder stress en genoeg beweging. Wist je bijvoorbeeld dat kou heel goed voor je is? Of hoe luisteren naar Mozart of loungemuziek kan helpen om kilo's kwijt te raken? SLIM is er voor iedereen. Want wie wil zich nu niet gezonder en energieker voelen?
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
04 januari 2016
Uitgeverij
De Driehoek
ISBN
9789060307458

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 21,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 21,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic