Snipergames

0

Deel 2 : Sniper Games
deel 1 : Indoorgames
Theo Goorland
Dit boek is geen handleiding voor sluipmoordenaars of voor would-be terroristen. Hoewel heel wat technieken die aan bod komen, rechtstreeks overgenomen werden uit opleidingsprogramma's voor scherpschutters van verschillende legers, is het de bedoeling van dit boek de vele enthousiaste sportschutters iets meer te bieden dan het eeuwige gaatjesprikken in altijd maar diezelfde saaie schietschijven. Meteen voegen we eraan toe dat de afgebeelde technieken en oefeningen strikt binnen het wettelijk kader vallen.
Dit handboek werd in eerste instantie samengesteld ten behoeve van die sportschutters die meer uit hun hobby willen halen… Dat blijkt vooral uit het eerste deel "INDOORGAMES". De titel ervan verwijst naar de overdekte, gesloten schietbanen waarin sportschutters, in onze contreien toch, hun activiteiten dienen te ontplooien.
Diegene die tengevolge van deze lectuur - besluiten om het allemaal eens echt uit te proberen, moeten zich wel realiseren dat de INDOORGAMES enkel kunnen gespeeld worden met respect voor wetten, reglementen, voorschriften en allerhande
toelatingen of vergunningen... Met respect ook voor uw medemensen.
Maar laat u niet afschrikken: het resultaat loont de moeite. Veel plezier!
Het materiaal: algemeen, het wapen, de munitie, de optiek- de visierkijker – de standkijker.
Technieken: algemeen, schiethoudingen.
Ballistiek: inwendige en uitwendige ballistiek. Het logboek. Onderhoud van het wapen. Praktische training: algemeen, oefeningen, fiches, modellen. Speciale vaardigheden. Het KIM- spel.
Afstandsbepaling. Weersinvloeden. Fysieke training.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
11 februari 2010
Uitgeverij
Agora/ De Krijger
ISBN
9789058681430
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic