Sofie

0

Over het boek
Dit boek is in eerste instantie geschreven voor moeders/ouders die een miskraam te verwerken hebben gekregen. Ook is het bedoeld voor alle ouders die in zijn algemeenheid een verlies te verwerken hebben gekregen. Dat kan variëren van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, een miskraam of een premature geboorte. Met een premature geboorte heb je in zekere zin ook met een verlies te maken. Je hebt de zwangerschap immers niet kunnen voldragen en moet afscheid nemen van de laatste paar maanden van de zwangerschap. Ook kan het zijn dat je je (te vroeg geboren) kindje verliest. Voor die ouders hoopt Yolanda Oenen met dit boekje ook tot steun te kunnen zijn. Door haar eigen verhaal op te tekenen, hoopt Yolanda Oenen met dit boekje, dat zij een stap in de goede richting kan geven bij de verwerking van een zo groot verlies. Tevens hoopt zij een ander licht op de verwerking te geven. Dit boek kan hand in hand gaan met het kinderboekje "Er groeit geen kindje meer in mama's buik". Ook kinderen moeten in staat worden gesteld het verlies een plaats te kunnen geven.
Over de auteur
Yolanda Oenen-van Dijk heeft een Talencentrum en schrijft over thema's vanuit haar eigen ervaringen. De Pip serie behandelt thema's vanuit de beleving van een kind en hoe ouders ermee om kunnen gaan. In het genre waargebeurde verhalen heeft zij Sophie geschreven. In hetzelfde genre zal Sem binnenkort verschijnen.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
25
Laatste editie
03 november 2015
Uitgeverij
Uitgeverij BOXpress B.V.
ISBN
9789462951242

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic