Sophia kookt

, , ,

0

Sophia Kookt is een feestelijk, rijk ge?llustreerd kookboek waarmee het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis haar 150-jarig jubileum viert.
Pati?nten en hun ouders, maar ook de medewerkers van het ziekenhuis zelf hebben met volle overgave aan dit boek gewerkt. In dit boek staan verhalen van mensen die op allerlei manieren verbonden zijn aan het Sophia, ondersteund met heerlijke recepten.
Uiteraard staan in dit boek lekkere gerechten voor kinderen van 0 tot 18 jaar, ??k voor hen die niet alles mogen eten. Maar we weten nu tevens wat de verpleegkundigen en artsen 's nachts tijdens hun dienst bestellen. Daarnaast maken we allerlei vrolijke traktaties, ontmoeten we ouders, broertjes en zusjes van pati?nten in het Ronald McDonaldhuis, bakken we de langste appeltaart ter wereld en koken onze pati?nten de sterren van de hemel met een heuse chef-kok.

De opbrengst van dit boek is bestemd voor de Stichting Vrienden van het Sophia en wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
24 mei 2013
Uitgeverij
Trichis Publishing B.V.
ISBN
9789490608583

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic