SOS

Sos

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0
SOS is gebaseerd op ware feiten. Met de Belgische kust als decor en Oostende als uitvalsbasis, ontspint zich een verhaal dat de lezer langzaam maar zeker onder de huid kruipt.

Een aanrader voor wie meer wil weten wat er zich afspeelt onder de radar van de Belgische kust, de werking van politiediensten en het justitieel apparaat.
Bovendien maakt de lezer kennis met een kleurrijke schare aan grote en kleine criminelen, gedreven en lakse speurders en hun met fl air vertelde belevenissen. SOS is ... verslavend!

"Het verhaal is gebaseerd op ware feiten met Oostende als epicentrum. Zoals meestal, overtreft de realiteit de fictie. De korte conversaties, de zinsvorming en de verrassende wendingen blijven de lezer beklijven. Een absolute aanrader. Ik heb alvast het boek in één ruk uitgelezen!"

Eddy Dupuis Ere-hoofdcommissaris van politie Oostende

biografie
Eddy Surmont heeft zich door de jaren heen in weten te werken in de wereld van politie, justitie en visserij.
Met een scherpe journalistieke en meesterlijke pen, met oog voor detail en gedegen research ontvouwt hij de harde werkelijkheid in een spannende politieroman.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
174
Laatste editie
17 december 2018
ISBN
9789492551474
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,50
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (2)

spannend boek gebaseerd op waargebeurde feiten

door: Sabine 1 like
SOS is een op waargebeurde feiten gebaseerde misdaadroman die zich grotendeels afspeelt in en om Oostende. Drugs- en mensensmokkel met internationale betrekkingen spelen de hoofdrol waarbij je de manier van werken van het (Belgisch) Justitieel apparaat leert kennen. Het verhaal leest vlot weg door...

Met vaart vertelde misdaadroman

door: Marc 1 like
SOS is een met vaart vertelde, bij momenten soms documentair aandoende misdaadroman die gebaseerd is op waargebeurde feiten, in casu een van de grootste drugtrafieken in de lage landen. Via korte hoofdstukken en een raak gekozen schrijfstijl weet de auteur de opwinding die in het goed in elkaar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook