Soulmade

0

Hoe vind je plezier in je job? Volgens organisatiepsycholoog Rik De Wulf heeft dat niets te maken met het aantal nullen op je bankrekening of met je status, maar wel met je eigen talenten kunnen benutten en anderen het beste kunnen geven van wat jij te bieden hebt. Heb je het geluk dat te vinden in je werk, dan leef je niet van weekend naar weekend, maar maak je elke dag het verschil. Dat is bezieling.

Bezieling op de werkvloer is meer dan alleen enthousiasme. Het is een diepere ervaring waarbij je jezelf kan zijn en kan doen waar je goed in bent. Het is de nieuwe maatstaf voor succes bij bedrijven.
Rik De Wulf toont in dit boek aan de hand van concrete voorbeelden hoe organisaties werk maken van bezieling en hoe steeds meer ondernemingen handelen vanuit deze nieuwe kijk op succes. Een praktische gids voor ieder die op zoek is naar de ziel in zijn of haar activiteit.

Rik De Wulf is arbeids- en organisatiepsycholoog. Hij bekleedde gedurende meer dan 20 jaar uiteenlopende beleidsfuncties in gezondheidszorg en onderwijs. Vandaag werkt hij als Business Ethics Manager voor VKW Ondernemersplatform. Hij is gespecialiseerd in leiderschap, samenwerking en waardegericht ondernemen. Daarnaast begeleidt hij leer- en groeitrajecten in dienstenorganisaties, overheden en bedrijven. Hij focust op datgene wat een onderneming tot een doeltreffende en genietbare werkomgeving maakt.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
06 februari 2015
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059086104

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic