Sous-vide cuisine

,

0

Sous-vide - een revolutionaire culinaire techniek om voedsel in een vacu?mverpakking
bij lage temperatuur te garen. De Spaanse topchefs Joan Roca en Salvador Brugu?s
ontwikkelden deze techniek in de loop van jaren tot het hoogste gastronomische niveau.
In dit boek onthullen zij hoe zij met sous-vide bijzondere verandering in producten tot
stand brengen en zo veel smakelijker, malsere en zachtere gerechten kunnen serveren.
In zijn met drie Michelinsterren onderscheiden restaurant El Celler de Can Roca in
Girona bereidt Joan Roca met sous-vide de allermooiste schotels die een internationaal
kennerspubliek in verrukking brengen. Een selectie van de allerbeste recepten is in dit
boek opgenomen als bewijs van de unieke mogelijkheden die deze kooktechniek
aan zowel beroepskoks als kookliefhebbers te bieden heeft.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
25 februari 2010
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789073191792
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic