Spaghetti aan het plafond

0

Spots 1
Yvon Jaspers schreef als ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds aan een aantal bekende Nederlanders: 'Herken je het gevoel van geluk als de kinderen tevreden aan tafel zitten en smakelijk genieten van hun tomatensoep, pasta, kipkluifje of gewoon een boterham met pindakaas?' Wie herkent niet dat kinderen vaak weigeren mee te eten en alleen maar dat ene of alleen maar snoep willen eten?

Spaghetti aan het plafond is een lees/kookboek met als thema Kind & Voeding, waarin bekende ouders en grootouders vertellen over hun ervaringen aan tafel. Dit levert een reeks anekdotes, favoriete recepten en tips voor alle andere ouders en verzorgers op. Voedingsdeskundigen gaan in op verantwoord eten door kinderen van 2 tot 12 jaar. Chef-kok Jonnie Boer van sterrenrestaurant De Librije laat zijn ervaring spreken over de recepten.

Voeding is heel belangrijk voor het welzijn van kinderen, en daar zet het Ronald McDonald Kinderfonds zich dagelijks voor in. De opbrengst van het boek gaat daarom naar de Ronald McDonald huizen en projecten in Nederland. Prominente ouders in dit boek zijn o.a.: Prins Maurits en Prinses Marilène, Jonnie Boer, Robert ten Brink, Marco en Leontien Borsato, Henni Vrienten, Angela Groothuizen en vele anderen. Ook Yvon Jaspers zal met haar gezin haar ervaringen met ons delen.
Bullets:
- interviews met Yvon Jaspers
- foto's en illustraties
- uitgebreid in Libelle
- goed doel: Ronald McDonald Kinderfonds

Verschenen in
Aantal pagina’s
143
Laatste editie
16 november 2008
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046805169


Door lezers

Heel Hebban Kookt en Bakt / April: Smachten naar de zomer
17 mei 2018 6 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic