Spel der Godinnen

0

Elke godin heeft een eigen set waarden, ambities, intenties en gedragingen die kenmerkend zijn voor die godin. De godinnen als archetypen zijn universeel, dat betekent dat elke godin in iedere vrouw aanwezig is. Vaak zijn in een vrouw bepaalde godinnen dominant. Hierbij spelen erfelijke en omgevingsfactoren een rol. Bepaalde situaties lokken specifieke godinnen uit. Zo kan een vrouw op haar werk heel doelgericht en ambitieus zijn (Artemis en Athena), terwijl ze thuis een zorgzame moeder is (Demeter). Het is voor iedere vrouw de kunst balans te vinden tussen al deze innerlijke krachten en haar omgeving. Behalve in jezelf kun je de godinnen ook in andere vrouwen herkennen.
Speel het Spel der Godinnen en vind antwoorden op jouw vragen, verheldering in de situaties waarin je je bevindt en inzichten en oplossingen bij uitdagende vraagstukken. Geef een stem aan de verschillende godinnen in jou, en laat het spel jou op een diepere laag brengen; daar waar je de antwoorden in jezelf kunt vinden.
Spel der godinnen - coachingskaarten voor vrouwen geeft antwoorden op werk- en levensvragen en is een bruikbaar instrument voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Alle aspecten van de vrouwelijke psyche komen aan bod in 7 godinnenkaarten en 49 themakaarten met ruim 150 coachingsvragen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
31 maart 2015
Uitgeverij
Anna Producties
ISBN
9789081944601
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic