Spelt

0

Spelt is een geweldig graan. Alleen al vanwege zijn heerlijke nootachtige smaak en zijn enorme veelzijdigheid zou dit ingrediënt standaard in uw voorraadkast moeten liggen en dan hebben we het nog niet eens gehad over zijn gezonde eigenschappen. Spelt bevat meer voedingsstoffen dan gewone tarwe, is gemakkelijker te verteren, heeft een lagere glykemische index en staat erom bekend dat het verschillende ziekten en aandoeningen kan helpen voorkomen of de genezing ervan kan bevorderen.
De opleving van spelt wordt aangevoerd door Roger Saul, dé speltexpert van Groot-Brittannië. Hij verbouwt biologische spelt op zijn boerderij Sharpham Park in Somerset. Voor Roger is spelt een passie en hij heeft er jarenlang mee geëxperimenteerd. Het resultaat is deze fantastische verzameling heerlijke én gezonde recepten met spelt als essentieel ingrediënt.
Spelt opent een heel nieuwe wereld aan culinaire mogelijkheden, van broden, taarten en gebakjes tot heerlijke hoofd- en nagerechten. Probeer eens het Walnoten-stiltonbrood, de stevige Marokkaanse lamsspeltotto of de zoete Zomerse frambozentaart en sluit u aan bij de steeds groter wordende groep mensen die kiest voor dit heerlijke graan.
'Een fantastische verzameling recepten van de koning van de spelt'
MARK HIX
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
09 oktober 2015
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048311958

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic