Spetterende gerechten

0

Een collectie grillgerechten die buiten op de barbecue kunnen maar ook heel goed binnen in de grillpan kunnen worden klaargemaakt. De ingrediënten en smaken komen uit landen waar mensen graag buiten koken en eten, en gaan vergezeld van tongstrelende sauzen en bijgerechten. Vlees en vis kunnen natuurlijk gewoon op smaak gebracht worden met zout en peper, maar in dit boek vindt u ook heerlijk pittige marinades en smakelijke sauzen. Bovendien krijgt u recepten van heerlijke desserts met zomerfruit en vegetarische gerechten van fantasievolle ingrediënten.
Sommige gerechten zijn zo klaar, andere moeten eerst een tijdje marineren. Een boekje vol met spetterende gerechten die een lust voor het oog en de smaakpapillen zijn.

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
01 januari 2005
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059202696
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic