9200000032758279

Spion voor de vijand

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0

Met de nieuwe serie Dave Woods, dubbelspion waagt Janwillem zich op een heel ander terrein dan in al zijn voorgaande boeken. De serie speelt zich af in een verzonnen land waar de overheid alles regelt, van de wieg tot het graf.
Dave, de hoofdpersoon, wil graag archeologie gaan studeren, maar de regering heeft bepaald dat hij computerprogrammeur moet worden voor de geheime dienst. Om zijn toekomst te veranderen, hackt hij de computer van de overheid. Hij komt in de bestanden van de geheime dienst, met dramatische gevolgen.
Alle bewoners van Telios, het land waar Dave woont, moeten een chip in hun linkerarm dragen om te kunnen betalen, eten te krijgen, naar school te kunnen gaan, enzovoort. Met behulp van deze chip houdt de regering nauwlettend het doen en laten van de bevolking in de gaten. Zonder deze chip is het bijna onmogelijk te overleven. Mensen die weigeren de chip te laten implanteren, worden beschouwd als paria's. Dave staat voor een bijna onmogelijke keus: zich aansluiten bij deze paria's of zich overgeven aan de soldaten van het regiem. In beide gevallen is de toekomst uiterst onzeker.
En dan is er natuurlijk nog Mandy...

Genre
Sciencefiction & Fantasy
Serie
Dave Woods, dubbelspion (1)
Aantal pagina’s
153
Laatste editie
11 februari 2014
ISBN
9789059522190
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie