Spiritueel springtij

0

Heb je ook het gevoel dat alles veel sneller gaat dan vroeger? Het lijkt alsof we met elkaar in een raket zijn gestapt op weg naar onbekende verten. De schrijver van dit boek heeft deze versnelling een spiritueel springtij genoemd, omdat ons gevoel ons niet bedriegt. Een innerlijke stuwing is bezig de mensheid op een hoger plan te brengen en dat wordt uitgedrukt in de bewustzijnsmutatie die voor eind 2012 wordt verwacht. Spirituele meesters van alle tijden erkenden een planmatige drang van binnenuit. Ze gaven daar op vele manieren uitdrukking aan. Daar gaat het in dit boek over, maar ook en vooral over wat er in onze eigen tijd aan de hand is. Schoorvoetend scheppen wetenschap en religie samen een nieuwe vorm van spiritualiteit. Als je ontwikkelingen op vele terreinen nauwlettend volgt wordt duidelijk wat er aan de hand is. Met vallen en opstaan is de mensheid op weg van het bewustzijn in het hoofd naar dat van het hart. Veel mensen ontwikkelen het besef dat de ratio het niet alleen voor het zeggen heeft. Bijna iedereen raakt doordrongen van onze onderlinge afhankelijkheid van elkaar. Nu de betrekkelijkheid van tijd en ruimte met pijnlijke nauwkeurigheid is aangetoond stijgt de behoefte aan verbroedering en eenheid in een op samenwerking gerichte mensheid.
In dit zeventiende boek van zijn hand laat Johan Pameijer zien dat het grote ontwaken is aangebroken en de mens op weg is naar een nieuw bewustzijn.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
281
Laatste editie
19 januari 2013
Uitgeverij
buro voor tarot uitgeverij
ISBN
9789077153444
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic