Spirituele parels

0

In deze moderne tijd met al zijn technische vooruitgang zou het leven eigenlijk eenvoudiger moeten zijn. De mens staat echter voortdurend onder druk en spanning. Er is weinig vrije tijd om te ontspannen of om oplossingen voor zijn problemen te vinden.

Met veel invoelingsvermogen en begrip voor de moderne mens stelt Sant Rajinder Singh dit kostbare boek ter beschikking. De gemakkelijk te lezen hoofdstukken zorgen voor nieuwe inzichten om met het veelzijdige en vaak moeilijke leven om te kunnen gaan en de spirituele zienswijze van het leven te verdiepen.
Sant Rajinder Singh geeft in Spirituele Parels de tijdloze spirituele wijsheden weer, die zich baseren op zijn respect en omvangrijke kennis voor alle religies en culturen.

"Dit geweldige boek onthult ervaringen die uit diepe goddelijke liefde en innerlijke vervulling ontstaan en weerspiegelt de grote wijsheid van Sant Rajinder Singh." Deepak Chopra

"Hiermee wil ik mijn waardering tot uitdrukking brengen voor dit boek, dat een bijdrage is om vrede in de wereld tot stand te brengen, waar we ons allen voor inzetten." Dalai Lama

Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
167
Laatste editie
14 maart 2015
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789082300604
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic