Spring maar achterop

28

Lijsten 1 Spots 1
Na de scheiding van haar ouders stort de introverte Auden zich volledig op haar eindexamenjaar. Ze wordt zo in beslag genomen door haar ambities en toekomstplannen dat de zomervakantie haar enigszins overvalt. In een impulsieve bui besluit ze om bij haar vader, zijn vriendin en haar kersverse stiefzusje te gaan logeren. Auden beleeft een zorgeloze zomer aan zee, die vol verrassende wendingen blijkt te zitten. Ze gaat anders tegen haar ouders aankijken, wordt voor het eerst ondergedompeld in een meidenwereld vol vriendschap en meidenpraat. Én ze ontmoet Eli; een voormalig fietskampioen met wie ze verschillende nachtelijke tochten onderneemt omdat ze allebei last hebben van slapeloosheid.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
25 juni 2011
Uitgeverij
Moon
ISBN
9789048810147 , 9789048810222


Door lezers

Young Adult Club / YA summer read-a-thon - wat lezen wij?
31 juli 2016
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Iets te hoge verwachtingen

door: Aleida Oskam 1 like
Dat ik dit boek wilde lezen kwam doordat ik het ontdekte op de site goodreads.com. Na het lezen van het plot dacht ik echt wel dat ik dit een heel leuk boek zou vinden om te lezen. En achteraf gezien viel dat toch best tegen. Ik moest in het begin best in het verhaal komen en kreeg er een beetje...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic