Springvloed

40

Artikelen 1
Broughton Sea?s End is een vergeten plaatsje aan de kust van Norfolk. Wanneer enkele skeletten worden ontdekt, wordt forensisch archeologe Ruth Galloway ingeschakeld. Zij is net terug van zwangerschapsverlof en de combinatie werkkind valt haar zwaar.

De skeletten zijn van Duitsers en dateren uit WO II. Door het politieonderzoek dat volgt wordt Ruth gedwongen inspecteur Harry Nelson weer onder ogen te komen: iets wat ze graag had willen voorkomen.

Samen ontdekken ze het verborgen oorlogsverleden van Broughton Sea?s End en al snel blijkt dat er nog iemand rondloopt die nergens voor terugdeinst om dit geheim te bewaren.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The House at Sea's End
Serie
Ruth Galloway (3)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Els Franci
Laatste editie
28 mei 2011
Uitgeverij
de Kern
ISBN
9789032515133


Artikelen over Springvloed

Interview Elly Griffiths
17 mei 2011 1 like
  Meer artikelen

Lezersrecensies (7)

Lekker

door: Ivoknubben 1 like
Weer een interessant verhaal. Ruth Galloway blijft een veelvuldig karakter. De boeken van Elly Griffiths kennen een bepaalde opbouw. Ik heb nu het derde boek gelezen en dit is qua spanning het minste echter is het achterliggende verhaal wel ontzettend interessant. Leest heerlijk weg en verveeld...

door: marijn herckenrath 1 like
weer het derde verhaal over ruth galloway. aan de kust worden skeletten gevonden. ruth word natuurlijk weer ingeschakeld zo ook het politiekorps van harry nelson. door de vondst van de skeletten blijkt dat het verleden hun duisteren kanten hebben en de nazaten van de betrokkenen rare sprongen...

door: Anja Vercruysse 1 like
Sprinvloed was het derde boek van Griffiths dat ik gelezen heb. En ook nu kon het me bekoren. Alhoewel de korte inhoud me oorspronkelijk niet echt aansprak, vond ik het verhaal toch best wel boeiend. He mocht voor mij wel wat spannender.
De verhaallijn rond het persoonljke leven van Ruth leest...

door: Mary Jooren 1 like
Mijn mening over Griffiths blijft dezelfde: de boeken zijn niet echt goed, maar ook niet slecht. Pluspunt is dat ook dit verhaal vlot wegleest en boeiend genoeg is om er snel doorheen te gaan. Maar er zijn ook weer volop minpunten. Die rare verhouding tussen Ruth en Nelson wordt steeds...

door: Joop Liefaard 1 like
Springvloed is het derde en tot nu toe laatste boek van Elly Griffiths over forensisch archeologe Ruth Galloway. Op het strand van Broughton Sea´s End worden zes skeletten gevonden en Ruth wordt ingeschakeld om deze te onderzoeken. Zij ontdekt dat het hier handelt om Duitsers en dat de skeletten...

Recensie Springvloed

door: M. Kuipers 1 like
Het derde boek in de Ruth Galloway reeks is er weer een die er staat! Een heerlijke weglezer met levendige personages en een lekkere sfeer.

Recensie Springvloed

door: mem 1 like
Weer een lekker boek over Ruth en Nelson. Met elk boek schrijft Elly Griffiths beter. De boeken zijn niet echt spannend maar lezen als een trein.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic