Sproet, de stoutste pony van stal - Koffertje vol leesplezier

2

Het concept van de Gottmer-leeskoffertjes, waarin verschillende gebonden boekjes zitten van oplopend leesniveau, slaat aan. Inmiddels zijn er al 30.000 van verkocht! De vier gebonden boekjes in dit koffertje hebben een ijzersterk onderwerp: pony's, paarden en paardrijles. Met maar liefst 128 bladzijden leesplezier zullen kinderen in groep 3 en 4 urenlang genieten van de spannende verhalen over Sproet, een nieuwe pony in de manege, en Anne, die zo dolgraag op paardrijles wil maar niet mag van haar moeder. Daarbij zal hun zelfvertrouwen een enorme oppepper krijgen als blijkt dat ze al een hele serie kunnen lezen. In het koffertje zit bovendien een informatief boekje waarin de beginnende paardenliefhebbers van alles te weten komen over hun favoriete dier.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
29 oktober 2011
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025750213

Lezersrecensies (1)

Een koffer vol leesplezier AVI M4-E4

door: Lmcmr 1 like
Wat een ontzettende leuke serie met vier verhalen voor beginnende lezers en een bijbehorend informatief werkboekje. Het kan geen toeval zijn dat onze schoolmeid AVI4 leest en dol is op paardjes. Dat hebben Rian Visser & Margriet van Noort (illustraties) juist ingeschat. En de kleur lila valt ook...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic