Sprookje onder de mistletoe / Kussen bij maanlicht - Bouquet Extra 307, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet

,

0

(1) SPROOKJE ONDER DE MISTLETOE - Lucy's verloofde is helemaal geen sprookjesprins maar gewoon een kikker! Wanneer ze dat ontdekt, mikt ze haar ring in zijn gezicht en neemt de benen. Helaas verliest ze daarbij haar ene stilettohak, en als ze ten einde raad een warenhuis binnen hinkt, valt ze regelrecht in de armen van de schatrijke eigenaar. Net nu ze het liefst even alleen wil zijn! Maar juist díe wens wil hij niet vervullen... (2) KUSSEN BIJ MAANLICHT - Coreen Fraser is dol op mooie jurkjes en pumps, en nu moet uitgerekend zíj voor een gekostumeerd weekend opdraven in een saai mantelpakje en platte schoenen. Met zon outfit wordt ze natuurlijk een muurbloem. Enig lichtpuntje is dat haar beste vriend Adam meegaat, die ze al bijna haar hele leven kent. Die zal in elk geval niet voor verrassingen zorgen... toch?
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Puck Doyer , Sylvie Pellema
Laatste editie
13 november 2012
Uitgeverij
Harlequin Bouquet
ISBN
9789461993502 , 9789461993502 , 9789461993502
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic