St. JOHN Het kookboek

St. JOHN Het kookboek

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

De grondleggers van no waste-cooking en nose to tail-cooking

Het Londonse restaurant St. JOHN is opgericht in 1994 en staat bekend om zijn eenvoud, zijn respect voor hoogwaardige ingrediënten en is een pionier op gebied van no waste cooking - ze streven ernaar om elk onderdeel van een ingrediënt te gebruiken: van overgebleven oud brood wordt pudding gemaakt, botten zijn de basis voor geurige en krachtige bouillons en de meestal ongebruikte delen van het dier (zoals de tong) worden de held van een gerecht.

St. JOHN het kookboek is een viering van 25 jaar onvergetelijk, innovatief eten. Fergus Henderson en Trevor Gulliver verwelkomen je in hun wereldberoemde restaurant en nodigen je uit hun eten te beleven; van kop tot staart!

Genre
Culinair
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Fontaine uitgevers
Laatste editie
10 oktober 2019
ISBN
9789059569867
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie