Stallo

7

De foto die de natuurfotograaf Gunnar Myrén nam toen hij jaren geleden over het nationale park Sarek vloog, heeft hem zijn leven lang niet met rust gelaten.
Wat was het voor schepsel dat zich onder de berken in de uitgestrekte vallei liet fotograferen? Hij was ervan overtuigd dat hij een al eeuwen verborgen geheim had geopenbaard: dat zich in de Zweedse wildernis vreemde wezens verbergen die zich nog nooit hebben laten zien.
Net als haar grootvader is Susso Myrén geobsedeerd door het vinden van een verklaring voor de mysterieuze foto. Als een kind onder vreemde omstandigheden wordt ontvoerd, vermoedt ze dat het geen mensenwerk is en volgt ze het spoor van haar grootvader naar de waarheid.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Stallo
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Edith Sybesma
Laatste editie
07 november 2013
Uitgeverij
Cargo
ISBN
9789023485209 , 9789023482215

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Bij vlagen mooi taalgebruik

door Anne Terwisscha op 04-12-2013

Jaren geleden verdween boven in Zweden een kleine jongen. Nooit werd er iets van hem teruggevonden. Vijfentwintig jaar later verdwijnt er opnieuw een jongetje in het land waarin het aantal ontvoerde kinderen op de vingers van één hand te tellen is. Is er een verband met de zaak van lang geleden?
Susso heeft een website waarop ze het bestaan van trollen onderzoekt. Haar grootvader, een bekende...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic