Stap buiten de paden om je weg te vinden

0

In dit ebook van Pierre Azzam gaat het over verschillende manieren van denken die, als ze in praktijk worden gebracht, kunnen helpen ons goed te voelen in het dagelijks leven, echt geluk te ervaren, innerlijke rust en een gevoel van voldoening te verkrijgen.

Zijn persoonlijke zoektocht naar de waarheid die schuilgaat achter het concept “verlichting” was zijn drijfveer om te schrijven over de weg naar verlichting. Een concept dat niet gebonden is aan welke religieuze traditie dan ook.

Wijsheid is de vaardigheid om een correct oordeel te vormen en op basis van feiten en begrip de beste manier van handelen te kiezen.

In ons dagelijks streven om de goede beslissingen te nemen, schieten we vaak te kort. De juiste beslissing komt niet uit de lucht vallen. Hoewel het makkelijker is om ondoordachte impulsen te volgen, is de beloning voor weloverwogen handelen aanzienlijk als we door ons best te doen eigenwaarde en innerlijke rust verkrijgen.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
30
Laatste editie
05 augustus 2015
Uitgeverij
U2pi BV
ISBN
9789087595456 , 9789087595524
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic