Stap-voor-stap kookboek

0

Dit nieuwe stap-voor-stapkookboek, ontwikkeld door The Good Housekeeping Institute bevat tips, trucs en probleemoplossingen voor alle belangrijke kooktechnieken, van het trekken van perfecte bouillons en het maken van basissauzen tot de bereiding van vis, vlees en groenten. Van het bakken van niet te mislukken taarten tot puddings en brood. Het is een alles-in-eenhandleiding voor zowel beginnende als ervaren koks.
Elk van de twintig eenvoudig te gebruiken hoofdstukken (waaronder Eieren, Vis en schelpdieren, Gevogelte en wild, Pasta en noedels, Gebak, Zoet en hartig brood, Chocolade, IJs, sorbets en koude gerechten, en Conserveren) begint met een deel met stap-voor-staptechnieken voorzien van duidelijke foto’s die alle belangrijke vaardigheden die u nodig heeft laten zien. Daarna volgt een verzameling overheerlijke recepten met prachtige foto’s waarin deze vaardigheden in de praktijk worden gebracht. Niet alleen geeft het boek waardevolle informatie over technieken, ook vindt u er basisinformatie over keukenbenodigdheden, bewaren in koelkast en diepvries, voedingsadviezen, tips voor gezondheid en hygiëne en een lijst met kooktermen.
Meer dan 650 technieken en 400 verrukkelijke, drievoudig geteste recepten, een buitengewoon waardevolle keukengids en inspirerend kookboek, onmisbaar in elke keuken.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
464
Laatste editie
23 mei 2008
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059208117

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic