Stemmen in de oceaan

1

Lijsten 1
Stemmen in de oceaan gaat over dolfijnen. Journaliste Susan Casey neemt je mee in de fascinerende wereld van deze mysterieuze, zeer intelligente wezens. Je reist met haar door vele wateren, op zoek naar hun genezende krachten en hun vriendschap. Wij mensen kunnen heel wat van dolfijnen leren: lichaamsbeheersing, levensvreugde, gebruik van intuïtie en beïnvloeding van welzijn.
Maar ook ontdek je in dit boek hoezeer hun magische bestaan wordt bedreigd. Als je dit leest, wil je alleen nog maar spelen, lachen, zingen: mee met de dolfijnen! Zolang ze er nog zijn.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
15 juli 2016
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024571437 , 9789024571444

Hebban recensie

    Anne-Claire Verham Hebban Recensent

Fascinerend en aangrijpend boek over dolfijnen

door Anne-Claire Verham op 28-11-2016

Op een stormachtige dag ging journaliste Susan Casey zwemmen in de op dat moment verlaten Honolua Bay op Hawaï. Twee jaar eerder was haar vader overleden en daardoor zat ze nog steeds slecht in haar vel. Tot haar verrassing bleek ze toch niet alleen in de baai, want een troep langsnuitdolfijnen zwom al snel om haar heen. Als herboren kwam ze weer uit het water en met een nieuwe passie bovendien....


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic