Stemmen van verre

1

Spots 1
"Emma!"
Het klonk bevestigend. Hij keek haar diep in haar blauwgrijze ogen.
Beelden ontwaakten in zijn hoofd. Een grote Amerikaanse hooischuur. Felle zon op het land. Een hete dag. Geluiden op het veld. Stappende paarden. Een vrouwenstem klonk tot hem door. Hij keek en zag niemand. Hij voelde zich verward. Toen een immense stilte om hem heen, die zich vulde met gevoelens van pijn en melancholie.
"Rick?" Hij werd haar stem gewaar.
"Emma, hallo. Sorry, ik was met mijn gedachte bij iets anders."
"Dat zag ik, gelukkig ben je er weer bij. Het leek of je van deze wereld verdwenen was."
Hij keek haar lang aan en verbaasde zich nog eens over het feit dat hij haar herkende, alhoewel dit hun eerste ontmoeting was. Hij besloot dat het geen zin had eromheen te draaien.
"Ik ken jou. Niet van dit leven maar toch ken ik je."
Alhrick David Ackerley en Emma Saige leren elkaar 'door omstandigheden' kennen. Hun ontmoeting was geen toeval. Vanaf het moment dat ze beseften elkaars tweelingziel te zijn, was hun leven niet meer hetzelfde en gingen ze een turbulente periode in, ieder voor zich, los van elkaar, op weg naar elkaar.
Daan Fousert (1947) heeft zich inmiddels bewezen als romanschrijver. Na een psychologische roman en drie thrillers, komt hij nu met deze spirituele roman. Een weergaloos mooi boek dat het leven beschrijft van twee personen die elkaar 'toevallig' tegenkomen. De ervaringen van Daan met mensen en zijn eigen zoektocht op het gebied van spiritualiteit, heeft hij weten om te zetten in deze indringende roman. Zuivere dialogen en psychologische typeringen kenmerken zijn schrijfstijl. Daarnaast is hij een meesterlijk verteller die met dit boek menigeen zal raken en ontroeren.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
405
Laatste editie
08 oktober 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089548115 , 9789089548115 , 9789089548115


Door lezers

Ver- BINDEN - met BOEKEN / CHALLENGE 2016
03 januari 2017 3 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Zwaar, maar vlot leesbaar

door: Guido Goedgezelschap 1 like
Dat Daan Fousert veel opzoekwerk gedaan heeft om dit boek te schrijven, dat staat buiten kijf. Ook zijn eigen levenservaringen en zijn interesse voor het onderwerp zijn zeker mede bepalend voor het schrijven van deze spirituele roman. Alhrick David Ackerley en Emma Paige, twee mensen op zoek naar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic