De hartstocht en het verlangen

2

Ginny Brandon is de mooie, in Parijs opgegroeide dochter van een rijke Amerikaanse senator. Als haar vader haar meeneemt op een reis door Amerika, zorgt hij voor een gezelschap van stoere begeleiders die zijn kostbare dochter moeten beschermen. Eén van die mannen is Steve Morgan, een sterke en woest aantrekkelijke bruut die klaarstaat om Ginny's eer met zijn leven te verdedigen. Ginny verafschuwt de weinig verfijnde Steve op het eerste gezicht. Maar toch voelt ze zich onweerstaanbaar tot hem aangetrokken.

Steve, die geen enkele vrouw nodig heeft, voelt zijn hartstocht voor de beeldschone Ginny groeien. Maar hij is ingehuurd om haar te beschermen - niet om haar te beminnen. En dus bouwt Steve een muur van koele onverschilligheid om zich heen. Een muur die Ginny, ondanks zichzelf, uit alle macht probeert af te breken, hoe ruw en ongeïnteresseerd Steve haar ook behandelt.

Steve en Ginny beseffen nog niet dat de hartstochtelijke passie die zij voor elkaar voelen zal uitgroeien tot een intense liefde. Maar dan worden zij door het lot wreed van elkaar gescheiden. Zullen zij elkaar ooit kunnen terugvinden?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Sweet savage love
Serie
Steve en Ginny (1)
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
M. van Kesteren-Clifford
Laatste editie
01 maart 1995
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic