Stille getuige

156

Artikelen 1

Het wil allemaal nog niet goed tot Nina doordringen. Van de stralende bruid die ze had moeten zijn, is niet veel meer over dan een hoopje ellende. Het is al erg genoeg dat ze voor het altaar in de steek is gelaten, maar nu lijkt het er ook angstig veel op dat ze het doelwit is geweest van een aanslag. Maar uit welke hoek?

Dat is de vraag waarmee rechercheur Sam Navarro is belast. Tot zijn grote frustratie slaagt hij er niet in de zaak helder te krijgen. Weet Nina meer dan ze vertelt? En waarom is haar verloofde ervandoor gegaan? Dan maakt hij de grootste fout die een agent kan maken: hij laat zich beïnvloeden door zijn gevoelens.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Keeper of the Bride
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Marjet Schumacher
Laatste editie
15 mei 2014
Uitgeverij
Harlequin Tess Gerritsen Thriller
ISBN
9789034774071 , 9789034715982 , 9789461700728 , 9789034797520 , ...


Artikelen over Stille getuige

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 8,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 8,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijBestel dit luisterboek voor  €9,99 bij

bestellen

Advertentie

Lezersrecensies (6)

Heerlijk leesvoer

door: Anja 1 like
Voor mij een eerste kennismaking van Tess Gerritsen. En ik ben verkocht! Het boek leest heerlijk weg. Spanning en romantiek wisselen elkaar af. Het verhaal is goed opgebouwd en de personages zijn 'echt'. Mijn conclusie: heerlijk leesvoer! Niet te moeilijk, geen ingewikkelde complottheorieën maar...

Vlot boekje

door: camille jacobs 1 like
Het verhaal is geen hoogstaand lectuur . Toch vlot en goed geschreven.Een tussendoortje. Het verhaal is spannend genoeg om de neiging te hebben door te lezen.

Dus nu had ze dood moeten zijn

door: hugo van der wildt 1 like
Goed. Het is wel een romantische thriller. Misschien iets te romantisch.Een zeer goede plot. Het is een van haar eerste verhalen. Toch de aangenaam om lezen.

toch net niet voor mij

door: Danielle 1 like
Nee ik vind de wat oudere boeken toch echt minder goed..... leest wel 0rettig maar niet echt een geweldig verhaal zoals ik gewend ben. De rizolli en ilses serie is toch favoriet.

Recensie Stille getuige

door: Linda 1 like
Je kan wel merken dat dit een van de eerste geschreven boeken is van Tess Gerritsen. Maar ondanks dat is het toch een leuk en prettig boek om te lezen door de combinatie van spanning en romantiek.

Recensie Stille getuige

door: Janneke Bouwman 1 like
Het was niet helemaal wat ik had verwacht van een boek van Tess Gerritsen. Te vlot, te gemakkelijk, te boeketreeksachtig. Aan de andere kant: het leest vlot weg, het is lekker ontspannend; kortom een leuk tussendoortje. Maar verwacht niet meer!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic