Stoemp BXXL

0

Meer dan 60 haalbare stoemprecepten, zowel klassiekers als originele gerechten
Albert Verdeyen breekt een lans voor de culturele integratie in Brussel met een typisch Brussels, maar tegelijk universeel gerecht: de stoemp. Hoe bereiden de nieuwe Brusseleirs 'stoemp'? Albert Verdeyen keert terug naar zijn roots als ketje en duikt onder in de kleurrijke wijken, exotische buurten en mysterieuze plekken van Brussel. Van de Marollen over de hippe Dansaertwijk, de Matongé tot de Europese wijk, Albert Verdeyen herontdekt zijn stad in al haar culinaire facetten en vindt er tonnen inspiratie voor zijn nieuwe Stoemp.
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
13 oktober 2015
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401426015 , 9789401427500

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic