Meer dan 60 haalbare stoemprecepten, zowel klassiekers als originele gerechten
Albert Verdeyen breekt een lans voor de culturele integratie in Brussel met een typisch Brussels, maar tegelijk universeel gerecht: de stoemp. Hoe bereiden de nieuwe Brusseleirs 'stoemp'? Albert Verdeyen keert terug naar zijn roots als ketje en duikt onder in de kleurrijke wijken, exotische buurten en mysterieuze plekken van Brussel. Van de Marollen over de hippe Dansaertwijk, de Matongé tot de Europese wijk, Albert Verdeyen herontdekt zijn stad in al haar culinaire facetten en vindt er tonnen inspiratie voor zijn nieuwe Stoemp.
Albert Verdeyen breekt een lans voor de culturele integratie in Brussel met een typisch Brussels, maar tegelijk universeel gerecht: de stoemp. Hoe bereiden de nieuwe Brusseleirs 'stoemp'? Albert Verdeyen keert terug naar zijn roots als ketje en duikt onder in de kleurrijke wijken, exotische buurten en mysterieuze plekken van Brussel. Van de Marollen over de hippe Dansaertwijk, de Matongé tot de Europese wijk, Albert Verdeyen herontdekt zijn stad in al haar culinaire facetten en vindt er tonnen inspiratie voor zijn nieuwe Stoemp.