Stoofpotten

0

STOOFPOTTEN
DE NIEUWE KEUKEN
Voor Stoofpotten - de nieuwe keuken hebben culinair journalisten Florine Boucher en Anne Scheepmaker een bijzondere selectie stoofgerechten van over de hele wereld samengebracht. Er staan verrukkelijke classics in zoals zoervleisj uit Limburg, Indonesisch gekruide kip in kokosmelk en ossobuco met kappertjes en groene olijven. Wie op avontuur wil, kan naar hartenlust kiezen uit allerlei aparte, eenvoudig te bereiden stoofgerechten, zoals Moors kalfsvlees met abrikozen en amandelen, Georgische kip met walnotensaus of Chinees stoofvlees met steranijs. Ook frisse gerechten met groenten komen aan bod, waaronder Italiaanse peperonata en artisjokken met tuinboontjes. Voor koude winterdagen is er stevige kost: Poolse bigos en Hongaarse p rk lt. Er zijn passende gerechten voor ieder seizoen, verdeeld over diverse vleessoorten, wild, vis of groenten. Stoofpotten - de nieuwe keuken geeft bovendien handige tips en bevat uitgebreide informatie over stoofpotten en stoofpannen die in de keuken goed van pas zullen komen.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
71
Laatste editie
28 september 2006
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep b.v.
ISBN
9789023011934
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic