Stralend door Australië

0

Toerismestudente Nathalie Beersma gaat stage lopen in Adelaide. Door haar bestemmingsanalyse weet ze al snel alle bekendste en minder bekende plekken Down Under te benoemen. Halverwege de stage besluit ze zelf haar droomreis te creëren, zodat ze het met eigen ogen kan zien. Vier dagen na de laatste stagedag begint ze aan dit avontuur. Van de uitgestrekte, ruige, rode woestijn naar bossen en een betoverende gouden kust met kaarsrechte kliffen, gevolgd door wereldsteden vol culturele bezienswaardigheden, kustplaatsen en ten slotte het wereldwonder onder water en het tropisch regenwoud in het uiterste noordoosten. Het wordt een reis die haar persoonlijkheid verandert.
Stralend door Australië is een inspirerend, uniek reisverhaal over een fascinerende reis, wellicht de mooiste reis die Nathalie ooit maakt(e). Met oog voor detail beschrijft ze op eigen wijze de sfeer in dit paradijs op aarde. Ze maakt de lezer op een boeiende manier deelgenoot van haar gedachten, herinneringen en emoties. Ook vertelt ze over de plaatsen die ze bezoekt en de ontmoetingen met bijzondere mensen én dieren. Het maakt nieuwsgierig. Het boek is licht maar zeker niet oppervlakkig met interessante anekdotes.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen , Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
126
Laatste editie
01 augustus 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402121551
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic