Stravaganza 2 - Stad van sterren

52

Top25's 1

De onzekere Georgia koopt een beeldje van een gevleugeld paard en is verbijsterd door de kracht die het blijkt te bezitten. Ze kan ermee naar Remora stravageren, een zestiende-eeuwse stad in de parallelle wereld Talia. De inwoners bereiden zich voor op een prestigieuze paardenrace. Bij die wedstrijd draait het niet alleen om eer en roem, ook politieke belangen staan op het spel. De kansen zijn gunstig voor stadsdeel de Ram. Daar is namelijk het gevleugelde paard Merla geboren, een uitzonderlijk goed voorteken dat de inwoners verborgen proberen te houden. Maar de machtige Chimici-familie ontdekt het geheim en ontvoert Merla. Georgia zet alles op alles om het paard terug te vinden. Gelukkig krijgt ze hulp van Lucien, de jongen op wie ze stiekem verliefd is. Zal het hen lukken om de meedogenloze Chimici’s om de tuin te leiden? Het tweede deel van de Stravaganza-serie. Een zinderend boek over winnen en verliezen, over verlangen, liefde en macht.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Annelies Jorna
Illutraties
Peter Bailey
Laatste editie
05 mei 2011
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789047517306 , 9789000035236 , 9789047517207
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Stravaganza 2 - Stad van sterren

door: Marjolein 1 like
Tweede deel van de jeugdserie over tussen paralelle wereldreizende jongeren speelt zich af in de Taliaanse tegenhanger van de stad Siena. Opnieuw intriges en meer spanning (deze stad wordt geregeerd door de schurkenfamilie Di Chemici (verwand aan de Italiaanse familie Di Medici, die de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic