Stravaganza 3 - Stad van bloemen

44

Sky ontdekt dat hij naar een andere, parallelle wereld kan reizen. Hij stravageert naar het schitterende Giglia, een plaats die lijkt op het zestiende-eeuwse Florence. Hier rivaliseren de families Chimici en Nucci elkaar op leven en dood. De vierdubbele bruiloft van de Chimici’s dreigt daardoor een bloedbad te worden. De stravaganti doen een beroep op Sky om de stad weer tot rust te brengen. In zijn eigen wereld moet Sky ook nog in zijn eentje voor zijn ernstig zieke moeder zorgen. En hij wordt verliefd op Alice, het stille, blonde meisje. Hij durft haar niet uit te leggen waarom hij zo vaak moe is. Ze zal hem toch niet geloven als hij zegt dat hij ’s nachts niet slaapt, maar naar een andere wereld reist. Hoe kan hij zijn verliefdheid en de zorg voor zijn moeder combineren met zijn verantwoordelijkheden in Giglia? Parfum, gif, liefde en zwaardgevechten. Dit derde deel van de Stravaganza-serie is een magistraal boek met een verrassende wending.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Annelies Jorna
Illutraties
Peter Baily , Peter Bailey
Laatste editie
05 mei 2011
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789047517313 , 9789000036509 , 9789047517214
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Stravaganza 3 - Stad van bloemen

door: Marjolein 1 like
Het derde deel speelt zich af in Giglia (Florence), de spanning wordt goed verder opgebouwd en er wordt naar de ontknoping van de serie toegewerkt (het zou eerst een trilogie zijn, maar later is besloten verder te gaan). Het lijkt verder op de twee voorgaande delen, niet storend overigens en hier...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic