Stukjes 2

0

Om het leven optimaal op waarde te schatten moet je soms even de grote dingen op een rijtje zetten en de kleine dingen uitvergroten. Deze principes lopen als een rode draad door het werk van Joost van Gisbergen.

In dit boek schrijft hij over serieuze zaken als werkloosheid en het overlijden van zijn grootouders. Over spannende dingen zoals optreden op een rockfestival in Polen en met een rugzak door Nicaragua en El Salvador trekken. En over kleinigheden, zoals een versleten gitaar die al jaren in een hoekje stof staat te verzamelen en een opmerking van een wildvreemde passante bij een stoplicht. Maar ook zijn bijna obsessieve liefde voor muziek en voor voetbalclub PSV komen aan bod.

Van Joost verschenen eerder de boeken 'Stukjes' (verzamelde blogs), 'De Mooiste Dagen' (reisverslagen) en 'Weg' (fictie). Zijn werk is daarnaast gepubliceerd in onder meer het dagblad Metro, het maandblad Up Magazine, het internationaal uitgebracht boek 'The Beach Boys FAQ' en op websites als Voetbalzone.nl en AsIce.net.

'Stukjes 2' is het vervolg op zowel 'Stukjes' als 'De Mooiste Dagen', met een selectie van Joostâ s veertig beste nieuwe blogs plus drie reisverslagen.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
253
Laatste editie
13 januari 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402127836

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic