Summercrime

9

Summercrime is het antwoord op de vraag die samensteller Simon de Waal stelde aan de beste crimeschrijvers van Nederland en België: 'Wat gebeurt er als je de beste thrillerschrijvers van Nederland en België elk een verhaal laat schrijven vanuit eenzelfde centraal punt. Wat voor verschillende verhalen komen daaruit voort?' Ergens staat een auto, in de duinen, met lichten aan en een deur halfopen. En of dat nu in het begin, midden of eind van het verhaal is, en of het deel uitmaakt van het plot of niet, dat mag iedere auteur voor zichzelf bepalen... Summercrime is een zomerboek met daarin van ongeveer 12 topschrijvers uit Nederland en België een thrillerverhaal.

Bijdragen van onder meer Saskia Noort, Simon de Waal, Charles den Tex, René Appel, Thomas Ross, Bavo Dhooge, Eva Noorlander e.v.a.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
28 oktober 2009
Uitgeverij
Lebowski
ISBN
9789048802289 , 9789048803460
Advertentie

Hebban recensie

Zestien keer hetzelfde

door Remko Meddeler op 13-07-2009

maar dan anders,Weinig is lekkerder dan jezelf kort maar krachtig verliezen in een andere, spannender wereld. Het korte verhaal biedt optimaal genot tussen de duik in zee en een koel glas rosé. Toch liggen er helaas maar weinig bundels met korte thrillers in de winkel. Dat vond Simon de Waal blijkbaar ook, want hij vroeg veertien collega-auteurs een verhaal te bedenken dat draait om een auto...

Lezersrecensies (1)

door: Renate Schouten 1 like
Leuk boek voor tussendoor, korte verhalen die de zin: "Ergens moet een auto staan, in de duinen, met lichten aan en een deur half open." moet bevatten. René Appel, Annet de Jong, Kortsmit en Lotz en Loes den Hollander waren echt heel goed, Tomas Ross en Patricia van Mierlo waren dramatisch slecht....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic