Super Soep

1

Soep is de nieuwe smoothie! Na de powerjuices, smoothies en gezonde sappen is soep dé ideale manier om je lichaam te reinigen en je supergoed te voelen.

In 'Super Soep' vind je meer dan 80 heerlijke en gezonde recepten voor dé nieuwe gezondheidstrend van dit jaar. Stap voor stap leer je hoe je een hartige, zoete, voedzame, stimulerende of juist kalmerende soep kunt klaarmaken en bewaren. Tien reinigingsprogramma's van één tot zeven dagen helpen je om gewicht te verliezen, je lichaam te zuiveren of een enorme energieboost te krijgen. De soepen zijn ingedeeld volgens de seizoenen en bij elk recept vind je een overzicht van de voedingswaarde per portie of tips om te variëren. Dankzij de nuttige voorbereidings- en bewaartips hebben ook drukbezette koks geen excuus meer voor een gezonde 'soup-the-go'.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
08 september 2016
Uitgeverij
Manteau
ISBN
9789022332726

Lezersrecensies (1)

"Soep gezien vanuit een nieuw perspectief!"

door: Shyama in Boekenland 1 like
'Super Soep voor een slanke lijn, meer energie, gezonde darmen èn een goed humeur.' De oorspronkelijke titel van dit boek is Souping. Alison Velàzquez houdt zich professioneel bezig met gezondheid en is de oprichter van Skinny Souping (vroeger bekend als Soupology), een bedrijf dat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic